بایگانی نوشته‌ها

ترفندهای خلاصه نویسی مقالات عربی

ترفندهای خلاصه نویسی مقالات عربی

مقاله حاضر نکات مهمی را ارائه می‌کند که با رعایت آن‌ها می‌توانید یک خلاصه استاندارد بنویسید. این نکات همچنین در نوشتن خلاصه پایان نامه و مقالات پژوهشی به شما کمک خواهد کرد. در خلاصه نویسی مقالات و متون به زبان عربی ملاحظاتی وجود دارد که در کلاس‌های مقاله‌خوانی روش گام به گام انجام آن را آموزش می‌دهم.
گردشگری جذاب در کشورهای عربی

گردشگری جذاب در کشورهای عربی

​از نظر بسیاری از جهانگردان و گردشگران صنعت توریسم در کشورهای عربی مربوط می‌شود به امارات و لبنان و شهرهایی مثل دبی و بیروت با امکانات رفاهی لوکس و بازارها و مراکز تجاری بزرگ و پارک‌های تفریحی و هتل‌ها و رستوران‌های مجلل آن‌ها. و به همین دلیل در تعطیلات سالانه بسیاری به دنبال گرفتن ویزا و پیداکردن تورهای دبی هستند. با نگاهی به تاریخ خاورمیانه درمی‌یابیم که این منطقه از نظر طبیعت جذاب، آثار باستانی، قلعه‌ها، برج‌ها و کاخ‌های قدیمی بسیار غنی و پربار است و گردشگری در همه انواع آن مثل گردشگری پزشکی و ماجراجویی و فرهنگی و گردشگری تجاری اکوتوریسم در آن اتفاق می‌افتد.
نوشتن رزومه ساده به زبان عربی در ۱۰ دقیقه!

نوشتن رزومه ساده به زبان عربی در ۱۰ دقیقه!

رزومه یا CV اولین دروازه استفاده از فرصت‌های شغلی زبان عربی است. یک رزومه چه رزومه کاری ساده یا رزومه کاری حرفه‌ای و یا رزومه تحصیلی باشد وسیله‌ای برای معرفی خودتان و توانایی‌ها و مهارت‌هایتان، خلاصه تجربیات قبلی، مدارک تحصیلی و موفقیت‌های شخصی و شغلی شماست. اگر به دنبال کار در کشورهای عربی هستید اطمینان حاصل کنید که بهترین رزومه را نوشته‌اید تا بتوانید شغل رویایی خود را به دست آورید. اگر می‌خواهید یک رزومه به زبان عربی یا انگلیسی بنویسید ساده‌ترین راه استفاده از یک فرمت رزومه حرفه‌ای است که به شما کمک می‌کند روی محتوا تمرکز کنید نه روی طراحی. برای دانستن اصول نوشتن رزومه به زبان عربی این مقاله را بخوانید.
چند نکته جالب درباره «ادغام» که کمتر شنیده‌اید!

چند نکته جالب درباره «ادغام» که کمتر شنیده‌اید!

ادغام در زبان عربی مبحثی است که هم در قواعد عربی و هم در تجوید و علم القراءات به آن پرداخته شده و به نظر می‌رسد از سوی قاریان قرآن کریم بیشتر مورد توجه بوده است. هدف از ادغام، تسهیل و تخفیف در کلام یعنی سهولت و روانی و سادگی در بیان است و از این منظر در مکالمه عربی نیز دارای اهمیت خاص خود است. در این مقاله ضمن آشنایی با بعضی شروط وجوب ادغام در نحو عربی، با برخی شباهت‌ها و تفاوت‌ها در نوع برخورد علمای نحو و قراء با موضوع ادغام آشنا خواهیم شد