02 تير 1401
کلمه «الف و لام» یا «أل» در زبان عربی به سه شکل أل موصوله، أل معرّفه (یا الف لام تعریف)، و أل زائده دیده میشود که أل موصوله اسم و بقیه حرف هستند. در اولین بخش از مجموعه مقالات «الف و لام در زبان عربی» از میان نکات مربوط به أل معرّفه یا الف و لام تعریف به شرح الف لام عهد ذکری، عهد ذهنی (علمی)، و عهد حضوری میپردازیم.
26 خرداد 1401
اختصاص در نحو عربی در عین سادگی اسلوبی زیبا و مهم است که در این مقاله به طرح و بررسی نکات مهمی از آن میپردازیم.
19 خرداد 1401
این بار در ادامه دو مقاله پیشین درباره اسلوب نداء در زبان عربی به طرح موضوع خروج نداء از معنای اصلی خود و شرح و بررسی سه عنوان مهم یعنی ندای استغاثه، ندای تعجب و ندای ندبه میپردازیم.
12 خرداد 1401
درس عربی زبان قرآن در دوره متوسطه دوم همواره از درسهای چالش برانگیز به حساب میآمده است و در میان دانشآموزان نظرات کاملا متفاوتی درباره آن ابراز میشود. اگر شما هم از آن دسته دانشآموزانی هستید که با درس عربی ارتباطی زیاد صمیمی ندارید شاید بتوانید با خواندن این مقاله و توجه به چند نکته ساده و با ایجاد اندکی تغییر در نوع نگاهتان به درس عربی زبان قرآن به نتایج بسیار خوبی دست پیدا کنید.
05 خرداد 1401
امروزه تقریبا تمام دانشگاهها آزمون بسندگی زبان عربی مخصوص به خودشان را دارند. در این میان آزمون فراگیر مهارتهای عربی دانشگاه آزاد از ویژگیهای خاصی برخوردار است که به نحوی آن را چه در فرم و چه در محتوی از دیگر آزمونها متمایز میسازد.
29 ارديبهشت 1401
در دفتر دوم از مجموعه مقالات احکام منادی در زبان عربی به شرح و بررسی منادای مضاف به یاء متکلم، توابع منادی، و ترخیم خواهیم پرداخت.
22 ارديبهشت 1401
نداء به معنای صدا زدن و فراخواندن است و برای جلب نظر مخاطب و آگاه ساختن او برای توجه به ما استفاده میشود. بنابراین ندا برای مخاطبی که خود متوجه ما است معنی ندارد و اگر هم رخ دهد تأکید است نه نداء. به کارگیری اسلوب ندا در زبان عربی تابع اصولی مخصوص به خود است که در این مجموعه مقالات به طرح و بررسی این قواعد میپردازیم.
15 ارديبهشت 1401
اگر از آزمایش روشهای آموزش زبان عربی که با برنامه و علایق و نیازهای شما سازگار نیستند خسته شدهاید وقت آن است که یک تجربه یادگیری منحصر به فرد و مهمتر از آن بسیار سرگرمکننده داشته باشید. در کلاسهای عربی خصوصی در آکادمی زبان عربی نتحدث روش جدیدی برای یادگیری عربی کشف خواهید کرد! و حتما از آن خوشتان خواهد آمد.
08 ارديبهشت 1401
موضوع اسمهای ملحق به مثنی و جمع و اعراب آنها در نحو عربی موضوع جالب توجهی است که میتوانست در ذیل مباحث مربوط به مثنی و جمع به شکل پراکنده مطرح شود ولی نظر به اهمیت این بحث ترجیح دادم آن را در یک مقاله مستقل ارائه کنم. امیدوارم که مورد توجه شما قرار بگیرد.
01 ارديبهشت 1401
عناوین اصلی دفتر دوم از مبحث اضافه در زبان عربی عبارتند از: حذف مضاف، حذف مضاف الیه، احکام مضاف به یاء متکلم، گفتاری در اسمهای دائم الاضافه یا ملازمه للاضافه، حکم ظروفی که به معنای إذ و إذا هستند، و کلامی درباره احکام کلا و کلتا و کل.